HOTEL NORDIC GUČA

DOBRODOŠLI

Dobrodošli u Hotel Nordic Guča, mestu gde se tradicija trube i svež vazduh spajaju u savršen spoj za boravak dece na rekreativnoj nastavi.

Naš hotel sa dugom tradicijom u dečijem turizmu pruža vam ne samo udobnost i kvalitetnu uslugu, već i mnoštvo pogodnosti koje će vaš boravak učiniti posebnim.

Hotel Nordic Guča

Hotel sa dugom tradicijom u dečijem i omladinskom turizmu, 2019te kupuju novi vlasnici i dobri domaćini, kompletno renoviraju i unapređuju uslugu. 

Hotel se nalazi u Guči, preko puta Muzeja trube, koji svaki gost hotela poseti u sklopu boravka gratis, zahvaljujući domaćinima koji se ponose svojom tradicijom i nasleđem.

Hotel poseduje 33 sobe i 4 apartmana , sa ukupno 120 kreveta. Sve sobe su kompletno renovirane, kao i kupatila sa tuš kabinama, prostrane i pogodne kada su vrtići u pitanju da smeste po 6 dece, pa je nadzor vaspitača lakši.

Restoran je dovoljnog kapaciteta, a od sadržaja hotela tu je i velika igraonica za deceu sa svim neophodnim rekvizitima, prostor za dnevne i večernje aktivnosti.

Okolinu hotela čine sportski tereni, Guča ima sjajne sadržaje za sport, a takođe je u sklopu hotela i otvoreni bazen, koji će uskoro biti zatvoren kako bi se sezona kupanja produžila a najmlađim gosima obezbedilo da uživaju u bazenu tokom cele godine.

Pogledajte više o svim sadržajima u nastavku naše stranice…

O hotelu

Naš hotel poseduje sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo. Počevši od ukusne hrane koju naši vrhunski kuvari pripremaju sa pažnjom i ljubavlju, do sjajne higijene koju održavamo kako bi se deca osećala ugodno i bezbedno.

Kada je reč o aktivnostima i zabavi, Hotel Nordic Guča je bez premca. Naši prostrani sportski tereni omogućavaju deci da se neograničeno igraju i druže, dok naša moderna i dobro opremljena igraonica garantuje sate i sate smeha i zabave. Sobe u hotelu su prostrane i udobne, pružajući deci dovoljno prostora za odmor i opuštanje posle uzbudljivih aktivnosti tokom dana.

Ali naša najveća snaga je naše ljubazno i profesionalno osoblje. Naš tim se brine o svakom detetu kao da je njihovo sopstveno, pružajući im pažnju i podršku koja im je potrebna kako bi se osećali sigurno i srećno tokom celog boravka.

Pored svega ovoga, naša lokacija u Guči omogućava deci da istražuju i upoznaju tradiciju trube koja je ova regija proslavila širom sveta. Sa brojnim festivalima i manifestacijama, deca će imati priliku da uživaju u jedinstvenom kulturnom iskustvu koje će pamtiti zauvek.

Sportski tereni

Sportski tereni su na raspolaganju za sve one koji vole da se igraju i takmiče. Deca će imati priliku da igraju omiljene sportove, razvijajući svoje veštine i timski duh. Ako vaša deca vole izazove, naša igraonica je tu da im pruži mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti.

U sklopu rekreacije dece na boravku, organizuju se mnoge sportske aktivnosti a Guča ima sjajnu sportsku infrastrukturu, od terena za košarku, odbojku, fudbal, bazena, trim staza…

 

Smeštaj u hotelu

Sobe u objektu su na tri etaže : prizemlje, prvi sprat i drugi sprat.

Po strukturi su 1/2, 1/3 i 1/4 kreveta a za vrtićke grupe se sobe mogu povećati i prilagoditi većem broju dece.Kupatila su sa tuš kabinama, kasetama sa tečnim sapunom a fenovi su na recepciji zbog bezbednosti.

Za vrtićke grupe dece, sobe se prilagođavaju da mogu smestiti po šestoro dece, a vodi se računa da su svi na istim etažama i pored svojih vaspitača i nastavnika.

Objekat je zatvorenog tipa za organizovane grupe dece pa je samim tim i bezbednost na visokom nivou.

Objekat poseduje i salu u kojoj se može odvijati nastava kao i prostor  učionice na etažama u objektu.

Sala se koristi i za program rekreacije i animacije u zatvorenom prostoru. Opremljena je svim rekvizitima potrebnim za igru i edukativne aktivnosti.

Sadržaji na otvorenom i zatvorenom

Naša prostrana sala za animaciju dece opremljena je svim neophodnim rekvizitima. Bilo da se igraju, ili uče kroz igru, potrudili smo se da prostor opremimo i oplemenimo kako bi grupe dece imale sve potrebno i uživale u igri i učenju.

Svet boja, smeha i mašte – sve to je samo deo onog što deca doživljavaju u našoj sali. 

Naša igrališta na otvorenom su pravo mesto za avanture pod velikim plavim nebom. Dizajnirana sa bezbednošću i zabavom u mislima, naša igrališta nude savršeno okruženje za decu svih uzrasta.

Rekreatori koji organizuju slobodno vreme i aktivnosti grupama dece imaju mnogo mogućnosti da kvalitetno naprave plan bilo da su u pitanju muzičke, likovne radionice, sportske aktivnosti, jer smo se mi potrudili da obezbedimo što više sadržaja i potrebnih rekvizita i opreme da se ovakvi programi bolje i kvalitetnije odvojaju. 

Zabavni i edukativni sadržaji

Naš hotel poseduje otvoreni bazen u kojima sada naši najmlađi gosti uživau u letnjem periodu. U narednom periodu, planiramo da zatvorimo bazen i spojimo ga sa samom hotelskom zgradom, kako biste mogli da uživate u ovom sadržaju tokom cele godine.

Bazen je bezbedne dubine, anaši najmlađi gosti su radi svoje bezbednosti uvek sami na bazenima u pratnji svojih vaspitača i rekreatora.

Pored toga, želimo da svakom gostu pružimo priliku da se upozna sa tradicijom trube, koja je duboko ukorenjena u srcu Guče. Zato vam nudimo pristup Muzeju trube, koji se nalazi preko puta našeg hotela. Ova privilegija je dostupna svim našim gostima besplatno.

Otkrijte šarm trube, prošetajte kroz izložene kolekcije i naučite više o ovoj muzici koja ima posebno mesto u srpskoj kulturi.

Restoran i ishrana

Jedan od naših najvažnijih prioriteta je kvalitet namirnica koje koristimo i svežina jela koje serviramo. Svakodnevno nabavljamo sveže namirnice iz lokalnih izvora, sertifikovane farme i proverene dobavljače. 

Dodatno, naš restoran pruža posebnu negu i pažnju deci koja imaju posebne zahteve u ishrani. U saradnji sa nastavnicima i uz instrukcije roditelja, razvijamo specijalne jelovnike koji odgovaraju njihovim potrebama.

Naša stručna ekipa se trudi da obezbedi ukusne obroke i da uvaži sve preporuke kako bismo deci omogućili zdrav i izbalansiran jelovnik.

Dodatnu udobnost i sigurnost pružamo kroz naš prostrani restoran i vrhunsku higijenu. Naš prostor je specijalno dizajniran kako bi vam obezbedio dovoljno prostora za uživanje u obroku, bez gužve i nelagodnosti. Održavanje higijene je naša svakodnevna obaveza i sa posebnom pažnjom vodimo računa o čistoći i dezinfekciji svakog dela restorana.

BILO BI DOBRO PROČITATI

KORISNE Informacije

Potrudili smo se da sva važna pitanja sa kojima smo se sretali u razgovoru sa našim saradnicima godinama unazad, sakupimo na jednom mestu i odgovorima na njih olakšamo Vam i izbor i planiranje rekreativne nastave kao i odgovore na pitanja roditelja sa kojima se kao nastavnici i vaspitači srećete.

Zato vas pozivamo da pročitate Najčešća pitanja i odgovore .

Pitali ste nas

Klikom na dugme PITANJA I ODGOVORI pročitajte sve što je potrebno da biste imali potpunije informacije. 

Young people in the office

AKTIVNOSTI NA REKREATIVNOJ NASTAVI

Deca na rekreativnoj nastavi uče, slušaju redovna školska predavanja i prisustvuju časovima. Ostatak vremena oni se druže i prisutni su na programu rekreacije i animacije dece koji realizuju naši rekreatori, od jutarnjih do večernjih programa.

Aktivnosti se razlikuju od toga da li je u pitanju standardni program animacije i rekreacije dece na rekreativnim nastavama, kakav je ovaj predstavljen u nastavku. Ili je u pitanju zimski ili letnji kamp koji uključuje i aktivnosti sa rekvizitima : zip line, zorbing, streličarstvo, dizanje šatora, vožnja bagija i slično..

Jutarnja
gimnastika

Jutro uvek započinjemo razgibavanjem. Nema lepšeg buđenja od gimnastičkih vežbica na poligonima.

Poligoni
spretnosti

Poligoni i sportske aktivnosti svakako jesu važan segment svake nastave u prirodi zbog zdravlja dece .

Takmičarske
igre

Takmičarske igre su uvek za najmlađe zabavne bilo da su u pitanju muzičke igre, sportske ili edukativne.

Kreativne
radionice

Ove radionice su pogodne jer se mogu izvoditi i na otvorenom i u zatvorenom prostoru.Deca ih vole i uživaju u njima.

Plesne
koreografije

Učenje plesnih koreografija uz rekreatore je jedna od najpopularnijih večernjih aktivnosti za najmlađe.

Dečiji
maskenbali

Maskenbal je prerastao u tradicionalnu aktivnost na rekreativnim nastavama pa nam generacije dece dolaze spremne za ovo veče.

Poseta
lokalitetima

Zavisno od destinacije na kojoj se izvodi rekreativna nastava uvek je u sklopu programa neki interesantni lokalni sadržaj na koji deca odlaze sa učiteljima i rekreatorima.

Pokaži svima
šta znaš

Divan večernji sadržaj u kom deca posebno uživaju i na kom imaju priliku da predstave neko svoje interesovanje ili talenat.

Edukativne
šetnje

Organizovane šetnje su uvek obavezni deo programa animacije i rekreacije dece. Kako bi šetnje bile interesantnije uvrstili smo ekološke mini edukacije, zanimljive lokalne priče, pa i pesmice.

NAŠI OBJEKTI ZA SMEŠTAJ DECE

Objekte za smeštaj dece na nastavi u prirodi biramo pažljivo. Ključ nam je bezbedno okruženje, da su udaljeni od većih saobraćajnica, da imaju iskustva u radu sa decom, kvalitetnu i domaću hranu, odličnu higijenu i lepo okruženje.

Naši objekti su ili u vlasništvu ili zakupu što nam nudi mogućnost da utičemo na kvalitet realizacije programa kao i potpuno raspolaganje nad raspoloživim terminima.

Naši objekti su jedni od najboljih na tržištu za dečiji i omladinski turizam. Sadržaji koje nude su po meri deteta 21veka .

ORAŠAC

Kompleks
Vile Aleksandar

GUČEVO

Kompleks
Budimlija Resort

KOPAONIK

Hotel
Srebrna Lisica

ZLATIBOR

Odmaralište
Sunčani breg

OPLENAC

Hotel
Oplenac Topola

IVANJICA

Hotel
Park Ivanjica

BUDIMO U KONTAKTU

Proverite slobodne termine