SUNČANI BREG ZLATIBOR

DOBRODOŠLI

na Zlatibor, dobrodošli u odmaralište Sunčani breg koje ima decenijama dugu tradiciji u dečijem turizmu.

Sunčani breg Zlatibor

Zlatibor je planina koja je posećena 365 dana godišnje i nudi sadržaje za sva godišnja doba. Zlatibor je jedna od omiljenijih destinacija u školskom turizmu.

Spoj je prirode , prelepih livada i šuma za šetnju ali i mnogo zanimljivih sadržaja za decu. Dino Park je među omiljenima, Ranč Zove, prelepi centar Zlatibora a sve je u blizini našeg objekta.

Sa prosečnom nadmorskom visinom od 1000m, gde se ukrštaju listopadne i četinarske vrste, specifičnom klimom zbog sudaranja morskih i planinskih vazdušnih struja, posebno je pogodna za boravak u prirodi.

Odmaralište Sunčani breg je na 200 metara od jezera i centra planine. Na sjajnoj je poziciji i ima jako dugu tradiciju u dečijem turizmu.

Nekada je bio objekat koji je ima 165 kreveta i spratne krevete, danas su prilagodili uslove savremenim trendovima pa su svi kreveti standardni a svaka soba sa kupatilom. Ima 106 kreveta ali su sobe prostrane i udobne.

Smeštaj u odmaralištu

Odmaralište se sastoji iz četiri polu etaže. 

Struktura smeštaja je takva da  I i II etaža imaju 1/6 sobe sa kupatilima a III i IV etaža 1/2 i 1/3. Samim tim odmaralište pruža idealne uslove za smeštaj i predškolskih grupa dece koja se uvek smeštaju u sobe sa svojim vaspitačima.

Kupatila su sa tuš kabinama a peškire je potrebno spakovati na put. Higijena u objektu je dobra a odmaralište poseduje i UV lampe ka zaštitu od virusa i bakterija.

 

Sportski tereni

G-din Miroslav Pecarski naš proslavljeni košarkaš je zaštitno lice odmaralište Sunčani breg, uspešno ga vodi već dve decenije a u tom duhu puno se polaže na sport i rekreaciju dece.

Sportski tereni su odlično opremljeni, poseduju Bergo podlogu koja sprečava povrede prilikom padova, a odmaralište ima košarkaške terene na otvorenom i poluzatvorenoj hali.

Grupe kpoje borave na rekreativnoj nastavi u sklopu programa imaju korišćenje terena sa svojim rekreatorima.

Učionica i sala za aktivnosti

Sunčani Breg ima sjajno opremljenu učionicu za praćenje nastave. Opremljena je školskim klupama, tablom i svim potrebnim za odvijanje nastave.

Odvojena je od recepcije i restorana pa je tišina u ovom delu obezbeđena kako bi deca mogla nesmetano da uče. 

Nastava se organizuje sa grupama u dogovoru sa Upravnicom objekta a naše grupe posebno pohvaljuju ljubaznost Upravnice i osoblja ovog objekta.

Restoran se pretvara u salu za večernje aktivnosti a audio i video oprema je na raspolaganju grupama.

Ambulanta u odmaralištu

Odmaralište ,,Sunčani breg,, ima sopstvenu priručnu ambulantu. Smeštena je na II etaži u objektu.

Lekarski nadzor  je 24h, u samom odmaralištu. Lekare angažuje agencija Organizator putovanja i oni su opremljeni osnovnim lekovima i priborom za prvu pomoć ali je Sunčani breg jedan od retkih objekata koji imaju i ambulantu.

Na raspolaganju je i vozilo u slučaju hitnih potreba.

BILO BI DOBRO PROČITATI

KORISNE Informacije

Potrudili smo se da sva važna pitanja sa kojima smo se sretali u razgovoru sa našim saradnicima godinama unazad, sakupimo na jednom mestu i odgovorima na njih olakšamo Vam i izbor i planiranje rekreativne nastave kao i odgovore na pitanja roditelja sa kojima se kao nastavnici i vaspitači srećete.

Zato vas pozivamo da pročitate Najčešća pitanja i odgovore .

Pitali ste nas

Klikom na dugme PITANJA I ODGOVORI pročitajte sve što je potrebno da biste imali potpunije informacije. 

Young people in the office

AKTIVNOSTI NA REKREATIVNOJ NASTAVI

Deca na rekreativnoj nastavi uče, slušaju redovna školska predavanja i prisustvuju časovima. Ostatak vremena oni se druže i prisutni su na programu rekreacije i animacije dece koji realizuju naši rekreatori, od jutarnjih do večernjih programa.

Aktivnosti se razlikuju od toga da li je u pitanju standardni program animacije i rekreacije dece na rekreativnim nastavama, kakav je ovaj predstavljen u nastavku. Ili je u pitanju zimski ili letnji kamp koji uključuje i aktivnosti sa rekvizitima : zip line, zorbing, streličarstvo, dizanje šatora, vožnja bagija i slično..

Jutarnja
gimnastika

Jutro uvek započinjemo razgibavanjem. Nema lepšeg buđenja od gimnastičkih vežbica na poligonima.

Poligoni
spretnosti

Poligoni i sportske aktivnosti svakako jesu važan segment svake nastave u prirodi zbog zdravlja dece .

Takmičarske
igre

Takmičarske igre su uvek za najmlađe zabavne bilo da su u pitanju muzičke igre, sportske ili edukativne.

Kreativne
radionice

Ove radionice su pogodne jer se mogu izvoditi i na otvorenom i u zatvorenom prostoru.Deca ih vole i uživaju u njima.

Plesne
koreografije

Učenje plesnih koreografija uz rekreatore je jedna od najpopularnijih večernjih aktivnosti za najmlađe.

Dečiji
maskenbali

Maskenbal je prerastao u tradicionalnu aktivnost na rekreativnim nastavama pa nam generacije dece dolaze spremne za ovo veče.

Poseta
lokalitetima

Zavisno od destinacije na kojoj se izvodi rekreativna nastava uvek je u sklopu programa neki interesantni lokalni sadržaj na koji deca odlaze sa učiteljima i rekreatorima.

Pokaži svima
šta znaš

Divan večernji sadržaj u kom deca posebno uživaju i na kom imaju priliku da predstave neko svoje interesovanje ili talenat.

Edukativne
šetnje

Organizovane šetnje su uvek obavezni deo programa animacije i rekreacije dece. Kako bi šetnje bile interesantnije uvrstili smo ekološke mini edukacije, zanimljive lokalne priče, pa i pesmice.

NAŠI OBJEKTI ZA SMEŠTAJ DECE

Objekte za smeštaj dece na nastavi u prirodi biramo pažljivo. Ključ nam je bezbedno okruženje, da su udaljeni od većih saobraćajnica, da imaju iskustva u radu sa decom, kvalitetnu i domaću hranu, odličnu higijenu i lepo okruženje.

Naši objekti su ili u vlasništvu ili zakupu što nam nudi mogućnost da utičemo na kvalitet realizacije programa kao i potpuno raspolaganje nad raspoloživim terminima.

Naši objekti su jedni od najboljih na tržištu za dečiji i omladinski turizam. Sadržaji koje nude su po meri deteta 21veka .

ORAŠAC

Kompleks
Vile Aleksandar

GUČEVO

Kompleks
Budimlija Resort

KOPAONIK

Hotel
Srebrna Lisica

ZLATIBOR

Odmaralište
Sunčani breg

OPLENAC

Hotel
Oplenac Topola

IVANJICA

Hotel
Park Ivanjica

BUDIMO U KONTAKTU

Proverite slobodne termine