KORISNE INFORMACIJE

NA ŠTA OBRATITI PAŽNJU ?

Rad sa decom je specifičan i kada je ugostiteljstvo u pitanju. Naš savet je birati objekte koji imaju iskustvo u realizaciji rekreativnih nastava. Takođe i objekte u kom se neće mešati individualni gosti sa grupama dece, kako zbog bezbednosti tako i zbog različitih potreba. 

Naših pet bitnih kriterijuma smo istakli, svakako bezbedno okruženje, da je objekat udaljen od glavnih saobraćajnica, da ima kvalitetnu hranu prilagođenu potrebi dece , dobru higijenu u objektu i ljubazno osoblje. 

Za prevoz dece naš kriterijum su provereni prevoznici koji imaju iskustvo u prevozu grupa dece sa velikim voznim parkom koji su spremni da zamene vozilo ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti.

Lekarska zaštita je takođe jako važan deo, i na svakom putovanju angažujemo lekara koji ide u pratnji dece opremljen osnovnim lekovima i priborom za prvu pomoć. 

Program animacije i rekreacije dece je vrlo važan kako bi upotpunio slobodno vreme dece kada nisu na nastavi. On je najčešće sportskog, edukativnog i zabavnog karaktera.

 

Smeštajni
objekti

Program
podrazumeva

Bilo da je u pitanju predškolska ustanova, škola ili sportski klub koji radi sa decom, na Ustanovi  je da odabere i traži ponude po svojim željama i potrebama putem javnog poziva ili javne nabavke. Kako biste bili sigurni u pravi odabir, posetite objekte za koje mislite da ispunjavaju kriterijume, upoznajte se sa strukturom smeštaja, jelovnikom, načinom na koji objektat funkcioniše i čime od sadržaja raspolaže.

Uđite spremni u javnu nabavku.

Pozivamo Vas da posetite sve naše objekte. Kontaktirajte nas, najavite se i biće nam drago da Vas ugostimo.

O nama

Naš posao je isključivo dečiji i omladinski turizam

Animacija dece

Ekipe rekreatora i animora dece sa dugogodišnjim iskustvom

Happy sisters are sitting on a suitcase

Utisci saradnika

Informišite se o utiscima i iskustvima naših saradnika

happy little kid with suitcase ready for journey, isolated on white

Najčešća pitanja

Odgovorili smo na najčešća pitanja, ako imate još pitanja, kontaktirajte nas

Summer camp

Plan puta i boravak grupe

Upoznajte se sa načinom našeg rada, pripremom za organizaciju puta ..

Imate li pitanja za nas?

Budite slobodni, kontaktirajte nas za sve što Vas zanima.

PRATITE NAS

NAŠI OBJEKTI ZA SMEŠTAJ DECE

Objekte za smeštaj dece na nastavi u prirodi biramo pažljivo. Ključ nam je bezbedno okruženje, da su udaljeni od većih saobraćajnica, da imaju iskustva u radu sa decom, kvalitetnu i domaću hranu, odličnu higijenu i lepo okruženje.

Naši objekti su ili u vlasništvu ili zakupu što nam nudi mogućnost da utičemo na kvalitet realizacije programa kao i potpuno raspolaganje nad raspoloživim terminima.

Naši objekti su jedni od najboljih na tržištu za dečiji i omladinski turizam. Sadržaji koje nude su po meri deteta 21veka .

ORAŠAC

Kompleks
Vile Aleksandar

GUČEVO

Kompleks
Budimlija Resort

KOPAONIK

Hotel
Srebrna Lisica

ZLATIBOR

Odmaralište
Sunčani breg

OPLENAC

Hotel
Oplenac Topola

IVANJICA

Hotel
Park Ivanjica

BUDIMO U KONTAKTU

Proverite slobodne termine