HOTEL SREBRNA LISICA KOPAONIK

DOBRODOŠLI

u nacionalni park Kopaonik, dobrodošli na Sunčane vrhove, u hotel Srebrna Lisica koji je deceniju domaćin grupama dece.

Kids strolling in the forest with travel equipment

Hotel
Srebrna Lisica

Hotel Srebrna lisica ima oko 150 ležajeva u sobama i apartmanima. 

Hotel je već izgradio dugu tradiciju u dečijem i školskom turizmu. Domaćin je brojnim grupama dece s jeseni, prolaća i na leto kada objekat isključivo radi sa grupama dece.

Hotel ima sve potrebne sasdržaje za održavanje rekreativne nastave : učionice u zatvorenom, salu za aktivnosti, igraonicu.

Sportske terene hotel nema ali u okruženju postoji niz sadržaja koji mogu nadoknaditi ovaj nedostatak, posebno u proleće i leto : bob na pinama, vožnja žičarom, tasirane staze po šumi, avantura park..

Peškiri su u objektu obezbeđeni a sobe se pospremaju i dezinfikuju svakog dana između 10 i 12h što je u sklopu našeg kućnog reda kada deca borave na aktivnostima u objektu ili van njega. 

O objektu

Hotel Srebrna Lisica je jedan od kvalitetnijih objekata na tržištu koji se bavi dečijim i omliadinski turizmom. Na sjajnom je mestu, u samom centru planine Kopaonik a opet okružen šumama i terenima za šetnju.

Jedini je hotel u samom srcu planine Kopaonik koji je otvorio vrata organizovanim grupama dece i domaćin je školama i predškolskim ustanovama više od decenije.

Ima odličnu hranu koja je mnogo puta pohvaljena, besprekornu higijenu i pravilo da u terminu od 10h-12h kada su deca na aktivnostimaosoblje dezinfikuje sve sobe i zahvaljujući tome higijena im je na najvišem nivou.

Hotel poseduje salu gde se ordžavaju dnevne i večernje aktivnosti, kao i prostor za učionice u zatvorenom. Igraonica je takođe sastavni deo objekta kao i mini market.

 

 

 

 

Smeštaj i učionice

Hotel Srebrna lisica ima 34 komforna apartmana i 8 dvokrevetnih soba.

Svaki apartman sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski ležaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon.

Ovi apartmani su idealni za smeštaj mlađe dece sa vaspitačima i često ih vrtići koriste za smeštaj 7 dece i vaspitača. 

Svaka dvokrevetna soba sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski ležaj (ili dva odvojena), televizor sa plazma ekranom i telefon. Sobe se najčešće se koriste za smeštaj dece osnovnoškolskog uzrasta.

Peškiri su u objektu obezbeđeni a sobe se pospremaju i dezinfikuju svakog dana između 10 i 12h što je u sklopu kućnog reda kada deca borave na aktivnostima u objektu ili van njega. 

Učionice čine prostoor u loby-ju hotela opremljene tako da može nesmetano da se odvija nastava. Sala za aktivnosti takođe služi ovoj svrsi.

Sala za aktivnosti

Sala za aktivnosti dece, bilo da su potrebe slušanja  nastave ili neki edukativni ili zabavni program, program sa rekreatorima i slično, namešta se po potrebi grupe uz najavu planirane aktivnosti.

Dovoljno je velika da može da primi grupu dece koja borave u objektu. Pod je etison koji je topao i redovno se održava, a za večernje programe i zabavu obezneđeno je ozvučenje i sva potrebna tehnička oprema za održavanje zabavnih programa.

Sadržaji u hotelu

Igraonicu najmlađi obožavaju.

Pored stonog fudbala koji je uvek atrakcija i razonoda tu su i konzole sa najnovijim PC i Sony igricama. Ovaj kutak je omiljeni deo hotela gde deca provode svoje slobodno vreme između nastave i aktivnosti koje imaju sa rekreatorima i animatorima. 

Nedaleko od recepcije je i prodavnica u kojoj se mogu kupiti slane i slatke grickalice, pasta za zube, kreme za lice i telo,  voda, suveniri… Mini prodavnica je zgodna jer deca ne moraju organizovano ići u prodavnicu ukoliko im zatreba nešto od osnovnih potreba. 

BILO BI DOBRO PROČITATI

KORISNE Informacije

Potrudili smo se da sva važna pitanja sa kojima smo se sretali u razgovoru sa našim saradnicima godinama unazad, sakupimo na jednom mestu i odgovorima na njih olakšamo Vam i izbor i planiranje rekreativne nastave kao i odgovore na pitanja roditelja sa kojima se kao nastavnici i vaspitači srećete.

Zato vas pozivamo da pročitate Najčešća pitanja i odgovore .

Pitali ste nas

Klikom na dugme PITANJA I ODGOVORI pročitajte sve što je potrebno da biste imali potpunije informacije. 

Young people in the office

AKTIVNOSTI NA REKREATIVNOJ NASTAVI

Deca na rekreativnoj nastavi uče, slušaju redovna školska predavanja i prisustvuju časovima. Ostatak vremena oni se druže i prisutni su na programu rekreacije i animacije dece koji realizuju naši rekreatori, od jutarnjih do večernjih programa.

Aktivnosti se razlikuju od toga da li je u pitanju standardni program animacije i rekreacije dece na rekreativnim nastavama, kakav je ovaj predstavljen u nastavku. Ili je u pitanju zimski ili letnji kamp koji uključuje i aktivnosti sa rekvizitima : zip line, zorbing, streličarstvo, dizanje šatora, vožnja bagija i slično..

Jutarnja
gimnastika

Jutro uvek započinjemo razgibavanjem. Nema lepšeg buđenja od gimnastičkih vežbica na poligonima.

Poligoni
spretnosti

Poligoni i sportske aktivnosti svakako jesu važan segment svake nastave u prirodi zbog zdravlja dece .

Takmičarske
igre

Takmičarske igre su uvek za najmlađe zabavne bilo da su u pitanju muzičke igre, sportske ili edukativne.

Kreativne
radionice

Ove radionice su pogodne jer se mogu izvoditi i na otvorenom i u zatvorenom prostoru.Deca ih vole i uživaju u njima.

Plesne
koreografije

Učenje plesnih koreografija uz rekreatore je jedna od najpopularnijih večernjih aktivnosti za najmlađe.

Dečiji
maskenbali

Maskenbal je prerastao u tradicionalnu aktivnost na rekreativnim nastavama pa nam generacije dece dolaze spremne za ovo veče.

Poseta
lokalitetima

Zavisno od destinacije na kojoj se izvodi rekreativna nastava uvek je u sklopu programa neki interesantni lokalni sadržaj na koji deca odlaze sa učiteljima i rekreatorima.

Pokaži svima
šta znaš

Divan večernji sadržaj u kom deca posebno uživaju i na kom imaju priliku da predstave neko svoje interesovanje ili talenat.

Edukativne
šetnje

Organizovane šetnje su uvek obavezni deo programa animacije i rekreacije dece. Kako bi šetnje bile interesantnije uvrstili smo ekološke mini edukacije, zanimljive lokalne priče, pa i pesmice.

NAŠI OBJEKTI ZA SMEŠTAJ DECE

Objekte za smeštaj dece na nastavi u prirodi biramo pažljivo. Ključ nam je bezbedno okruženje, da su udaljeni od većih saobraćajnica, da imaju iskustva u radu sa decom, kvalitetnu i domaću hranu, odličnu higijenu i lepo okruženje.

Naši objekti su ili u vlasništvu ili zakupu što nam nudi mogućnost da utičemo na kvalitet realizacije programa kao i potpuno raspolaganje nad raspoloživim terminima.

Naši objekti su jedni od najboljih na tržištu za dečiji i omladinski turizam. Sadržaji koje nude su po meri deteta 21veka .

ORAŠAC

Kompleks
Vile Aleksandar

GUČEVO

Kompleks
Budimlija Resort

KOPAONIK

Hotel
Srebrna Lisica

ZLATIBOR

Odmaralište
Sunčani breg

OPLENAC

Hotel
Oplenac Topola

IVANJICA

Hotel
Park Ivanjica

BUDIMO U KONTAKTU

Proverite slobodne termine